3. HALK OTOBÜSÜMÜZ HAYIRLI OLSUN

12 Mart 2015 11:53 Tefenni Belediyesi 1540

Özellikle Hilal Kart Sahibi Vatandaşlarımızın Çanakkale, Ankara (Anıtkabir) gibi Sosyal ve Kültürel Gezi Turları Yapılması Düşünülerek Almış Olduğumuz 3. Halk Otobüsümüz İlçemize Hayırlı Olsun.

Şehiriçi Öğrenci Taşımacılğı ve Vatandaşlarımıza Şehiriçi taşımacılık görevi veren diğer 2 otobüsümüzün yetersiz kalmasından dolayı, özellikle Hilal Kart Sahibi vatandaşlarımız ve Öğrencilerimize yönelik yapmayı planladığımız Sosyal ve Kültürel gezilerde kullanılmak üzere Belediyemize kazandırmış olduğumuz Halk Otobüsümüz İlçemize Hayırlı Olsun. 46+1+1 koltuk kapasiteli büyük otobüsümüzün dış kaplaması diğerlerinden farklı bir konsept ile tamamen Tefennimizin çeşitli yerlerinden alınmış fotoğraf kareleri ile bezenmiştir.