29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI VE AÇILIŞ TÖRENİ

29 Ekim 2020 18:57 Tefenni Belediyesi 895

Cumhuriyetimizin 97. yıl dönümünü kutladığımız bu anlamlı günde, iki hafta gibi kısa bir zamanda, çok kıymetli Belediye Personelimizin özverili gayretleri neticesinde, KULE PARK EĞLENCE MERKEZİ'mizin açılışını gerçekleştirdik.

Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa Caner CULUKAR Beye, Söğüt Belediye Başkanı Sayın Ayhan YURDASİPER Beye, MHP Burdur İl Başkanı Sayın Hikmet ÖKTE Beye, MHP Burdur İl ve İlçe Teşkilatlarımıza, MHP Tefenni İlçe Başkanım Sayın Osman PADEM ve MHP Tefenni İlçe Yönetimime, MHP Tefenni İl Genel Meclis Üyemiz Sayın Levent TOKMAKER'e, Ak Parti Tefenni İlçe Başkanı Sayın Fatih ÖZCAN ve Ak Parti Tefenni İlçe Yönetimine, İYİ parti Tefenni İlçe Başkanımız Sayın Hasan Çağrı Işıldar birbirinden değerli Kurum amirlerimize, Muhtarlarımıza, Belediye Meclis Üyelerime ve her zaman her şeyin en güzelini hakettiğini düşündüğüm çok kıymetli Tefennili Hemşerilerimize ve İlçe Halkımıza sonsuz şükranlarımı sunuyor, tesisimizin Tefenni'mize, Burdur'umuza, Vatanımıza ve Milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Saygılarımla.

Ümit Alagöz - Tefenni Belediye Başkanı