24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI

24 Kasım 2017 00:00 Tefenni Belediyesi 563

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamaları kapsamında program tertip edildi. Program Milli Eğitim Müdürü Sayın İzzet ŞAHİN’in İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenginin sunması ile başladı.

İlçe Kaymakamımız Sayın İlker EKER, Belediye Başkanımız Sayın Ümit ALAGÖZ ve İlçe Öğretmenlerimizin katıldığı Tefenni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen yemekte biaraya geldiler.

Saat 14:30’da Tefenni Konferans Salonunda düzenlenen Öğretmenler Günü Programına ise Kaymakamımız Sayın İlker EKER, Belediye Başkanımız Sayın Ümit ALAGÖZ, Daire Amirleri, Öğretmenlerimiz, Öğrencilerimiz ve Halkımız katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’nun düzenlediği program, şiirler, Kuran Tilaveti, slayt gösterileri ve mesleğe yeni başlayan öğretmenlerimizin yemin etmesi ile son buldu.

GÖRSELLER İÇİN TIKLAYIN