2. ETAP TOKİ KONUTLARI SAHİPLERİNE HAYIRLI OLSUN

09 Şubat 2017 17:47 Tefenni Belediyesi 6140

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Tarafından Yapılan 2. Etap TOKİ Konutları Başvuruları, Bugün Belediye Düğün Salonumuzda Yapılan Kura Sonucunda Belirlendi.

Kentselleşme yolunda, örnek ilçe vizyonuyla her geçen gün marka değerinin üzerine koyan İlçemizde, vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda 2. Etap TOKİ Konutlarımızda sona gelindi.

17 Ekim 2014’te teslimini yaptırdığımız 1. Etap TOKİ Konutlarına oluşan yoğun ilgi ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Tefenni Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresince ortaklaşa yürüttüğümüz 2. Etap Konut edindirme projesi son aşamaya gelindi.

22 Şubat 2016 tarihinde temel atma töreni yapılan 93 Adet 75 M2 (2+1) ve 48 Adet 115M2 (3+1) olmak üzere toplamda 141 konutun inşası tamamlanmış olup, 9 Şubat Perşembe günü Belediye Düğün Salonumuzda Noter huzurunda yapılan kura ile hak sahipleri belirlenmiştir.

İlçe Kaymakamımız Sn. İlker EKER, Belediye Başkanımız Sn. Ümit ALAGÖZ, Belediye Meclis Üyelerimiz ve İlçe halkımızın katılımıyla yapılan kura çekiminde kürsüye gelen Belediye Başkanımız Sn. Ümit ALAGÖZ, konut sahibi olacak vatandaşlarımıza yeni yuvalarında sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde bir ömür geçirmeleri dileklerinde bulundu. Kura neticesinde konut çıkmayan vatandaşlarımıza, Kura sonucuna üzülmemeleri gerektiğini söyleyerek 3. Etap TOKİ Konutları yapımı için yer tespit çalışmalarına başlandığını müjdeledi.

3+1 dairelerde boşta kalan 3 konut için halkımız tarafından sık sık sorulan sorulara da açıklama yapan Belediye Başkanımız, boşta kalan Konutlar için Belediyenin bir tasarrufu olmadığını tüm yetkinin TOKİ İdaresinde olduğunu belirtti.

KURA SONUÇLARININ TAM LİSTESİNİ İNDİRMEK İÇİN  TIKLAYINIZ

TOKİ 2 KURA ÇEKİMİ paylaşan: tefennibelediyesi