19 MAYIS BAYRAMI KUTLAMALARI

19 Mayıs 2015 13:31 Tefenni Belediyesi 2287

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı İlçemizdeki Liselerin Katılımı ile Kutlandı.

Büyük Önder'in Samsun'a giderek Kurtuluş Meşalesini yakmasının 96. yıldönümünde İlçemiz Tarım Meslek Lisesi Futbol sahasında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları gerçekleştirildi.

Kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunması ile başladı. Kutlama törenine İlçe Kaymakamımız Sn. Onur YENİAY, Belediye Başkanımız Sn. Ümit ALAGÖZ, İlçe Garnizon Komutanımız Sn. Ersin ÖZDEMİR, İlçemiz Kurum Müdürleri, Daire amirleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Vatandaşlar katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. İzzet ŞAHİN beyin günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından öğrencilerin hazırladığı şiirler okundu. Atatürk'ün Gençliğe hitabının ardından tüm okullar tarafından Gençliğin Ataya cevabı okundu. Öğrenciler tarafından Folklor gösterilerinin de sergilendiği törende, temsili Kırkpınar yağlı güreş yarışmaları yapıldı.

Törende son olarak çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül dağıtımı yapılırken, bu sene 35.si düzenlenen Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası 1. 2. ve 3. olan takımlara da kupaları verildi.

Çelenk koyma töreni bu sene ilk defa Bayramdan 4 gün önce 15 mayıs Cuma günü yapıldı.

Belediye Yazılımı: Medya İnternet™ - Belediye Sitesi Kulga © Tüm Hakları Saklıdır.